afdeling gynaecologie & verloskunde

Spaarne Gasthuis

Ben je zwanger? Dan kies je zelf een verloskundigenpraktijk die jou begeleidt tijdens jouw zwangerschap en bij de bevalling. Heb je specialistische zorg nodig? Jouw verloskundige of huisarts verwijst je door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. De gynaecologen van het Spaarne Gasthuis werken nauw samen met verloskundigen uit de regio.

Spreekuurlocaties

Hoofddorp: Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp
Verloskamers: etage 2, volg F2
Telefoonnummer: (023) 224 02 82

Haarlem Zuid: Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem
Verpleegafdeling: bouwdeel 2, etage 3
Telefoonnummer: (023) 224 03 80

Website: www.spaarnegasthuis.nl

Bevallen in het ziekenhuis

Ben je onder controle van een verloskundige? Dan kies je zelf of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Het Spaarne Gasthuis Haarlem heeft bevalsuites. In Hoofddorp is een apart bevalcentrum grenzend aan de medische verloskamers, de Nieuwe Meren. Wanneer je medische hulp nodig hebt, dan is deze dus altijd dichtbij.

Als je onder controle bent van een gynaecoloog, dan beval je altijd in een medische verloskamer van het Spaarne Gasthuis. Bij een bevalling staat een team van deskundigen voor je klaar. Meer lezen over zwangerschap en bevallen bij Spaarne Gasthuis? Bekijk de informatie over de afdeling verloskunde.

Vrouw en Kind Centrum in wording

In Haarlem Zuid komt een Vrouw Kind Centrum. Op dit moment vindt er een verbouwing plaats. Er komen bevalsuites en kraamsuites. Op de afdeling neonatologie (couveuse-afdeling) kan de moeder straks bij haar kind verblijven. Alle zwangeren uit de hele regio kunnen in Haarlem Zuid terecht voor bevallingen. Naar verwachting opent dit centrum in 2018 de deuren. Tegen die tijd gaat alle verloskundige zorg van de locatie Hoofddorp over naar Haarlem-Zuid.

Aanmelden bij Spaarne Gasthuis

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger