Verloskundigepraktijk Carine Hazelzet

Een zwangerschap en de komst van een kind is een prachtige gebeurtenis die tevens je leven behoorlijk op z’n kop kan zetten, zowel lichamelijk en mentaal als emotioneel en sociaal. Een vrouw heeft in aanleg het vermogen haar kind te dragen, te baren, te voeden en een basis  te vormen van liefde, warmte en geborgenheid.
De natuurlijke, hormonale veranderingen in haar lichaam dragen bij aan de ontwikkeling van  intuïtie. Vertrouwen en overgave zijn  daarbij van groot belang.

Spreekuurlocaties

Sint Jorisveld 1, 2023 GD Haarlem

Telefoonnummers: (06) 46 58 88 91, b.g.g. (06) 51 13 11 01

E-mail: c.hazelzet@live.nl
Website: www.ch-verloskundige.nl

Over Verloskundigenpraktijk Hazelzet

Als verloskundige ‘op leeftijd’ (1959) en moeder van 4 volwassen kinderen, draag ik een rijke schat aan ervaring met me mee.

Na een aantal jaren van omzwervingen in binnen- en buitenland heb ik mij gevestigd als verloskundige in Haarlem (1986). Eerst op de Schotersingel en vanaf 1989 startte ik met  de Verloskundigenpraktijk Kleverpark.  Jarenlang heb ik daar met veel plezier samengewerkt. Baby’s van toen zie ik nu geregeld terug  als aanstaande moeders en vaders.

Mijn fascinatie voor zwangerschap en de geboorte van kinderen groeit nog onverminderd door. Deze ervaringen  vertegenwoordigen voor mij een belangrijke essentie van het leven en raken me in mijn diepste wezen.  De kleinschaligheid van een solopraktijk biedt mij de mogelijkheid om vanuit persoonlijke aandacht  mijn beroep met hart en ziel  uit te oefenen.

Waarom Verloskundigenpraktijk Hazelzet?

Graag ondersteun ik jou stap voor stap met veel tijd en ruimte voor jouw persoonlijke wensen. Het unieke voordeel van een solopraktijk is het 1 op 1 contact. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dit een positieve uitwerking te hebben op de gehele beleving en tevredenheid van cliënten en zijn er minder ingrepen bij de bevalling nodig. Dit draagt bij aan het intense proces waarin vrouwen moeders worden en mannen vaders die zich voorbereiden op de komst van hun kind.

Er is een goede samenwerking met kraamzorg, gynaecologen, huisartsen en centrum Jeugd en Gezin. Ook  werk ik graag  samen met deskundigen gespecialiseerd in  o.a. zwangerschapsyoga en massage, fysiotherapie, diëtiek, osteopathie, acupunctuur en psychologische ondersteuning. Continuïteit van zorg wordt door samenwerking met collegae-verloskundigen gegarandeerd.

Aanmelden bij Verloskundigepraktijk Carine Hazelzet

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger