Kraamzorg de Waarden

Wij geven je een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. We laten je graag weten wat je van ons kunt verwachten tijdens je kraamtijd en wat de voordelen zijn van Kraamzorg de Waarden.

Spreekuurlocaties

Nieuwe Zeewewg 82, 2202 HB Noordwijk

Telefoonnummer: (0182) 32 55 55
Bevallingslijn: (0182) 32 55 50

E-mail: info@kraamzorg.org
Website: www.kraamzorgdewaarden.nl

Wie zijn we?

Bij ons staat de gezondheid van moeder en kind voorop. Onze kraamverzorgende houdt jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten. Ze voert dagelijks medische controles uit en leert jou je baby te verzorgen. Na de kraamtijd ga je zelfstandig en zelfverzekerd de zorg voor je gezin tegemoet.

Je krijgt ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding van onze kraamverzorgenden. Voor extra begeleiding kun je tijdens en na je kraamtijd onze lactatiekundigen raadplegen. Daarnaast kun je een borstvoedingscursus volgen.
Onze kraamverzorgende heeft een elektrische borstkolf bij zich. Er kan dus elk moment gestart worden met kolven.

Waarom kraamzorg de Waarden?

  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vragen. Is de kraamverzorgende naar huis en heb je een vraag of voel je je onzeker? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar. Het telefoonnummer is (0182) 32 55 50.
  • Rust en regelmaat in het gezin. Onze kraamverzorgende zorgt niet alleen voor jou als moeder, maar ook voor je partner en eventuele andere kinderen.
  • Verstelbare bedverhogers en andere artikelen. Je kunt deze artikelen bij ons lenen én we bezorgen ze gratis bij je thuis.
  • 24-uurs opstartzorg: ook als je ’s avonds of ’s nachts na je ziekenhuisbevalling naar huis mag, komt onze kraamverzorgende.

Aanmelden bij Kraamzorg de Waarden

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger