Compleet, persoonlijk en vertrouwd

PUUR geboortecentrum Verloskunde

Hoera, zwanger! Een heel unieke ervaring dat er een baby groeit in jouw buik. PUUR geboortecentrum vindt het belangrijk om alle zorg rondom zwangerschap en bevalling op elkaar af te stemmen. Daarom vind je bij ons alles wat je nu nodig hebt in één centrum bij elkaar: van verloskundige tot kraamzorg en van echo tot cursus. Zodat jij onbezorgd zwanger kunt zijn.

PUUR heeft twee teams verloskundigen: team Roze en team Blauw. Eén van deze teams begeleidt jou tijdens de zwangerschap. De verloskundigen zullen ervoor zorgdragen dat het goed gaat met jou en je ongeboren kindje. Door onze kleine teams krijg jij persoonlijke begeleiding met veel aandacht en ruim tijd voor al je vragen. En natuurlijk de beste medische zorg!

Spreekuurlocaties

 • PUUR geboortecentrum, hoofdlocatie Hoofddorp, Kruislaan 4a
 • PUUR geboortecentrum, locatie Hillegom, Meerstraat 80
 • Gezondheidscentrum Floriande, Hoofddorp, Waddenweg 1
 • Gezondheidscentrum Drie Meren, Hoofddorp, Hankstraat 1
 • Centrum voor Jeugd en Gezin, Nieuw Vennep, Vivaldisingel 309-319

Telefoonnummer: (023) 564 28 48
E-mail: info@puurgeboortecentrumpuur.nl
Website: www.puurgeboortecentrum.nl

Over PUUR

Tijdens iedere afspraak luisteren we naar het hartje, controleren we je bloeddruk en beoordelen we de groei van je baarmoeder. We proberen de afspraken voor het spreekuur zo te plannen dat je tijdens de zwangerschap elke verloskundige van jouw team een aantal keer hebt ontmoet.

In het Geboortecentrum maken wij zelf de echo’s. Een speciaal moment om alvast een beetje kennis te maken met wie er in je buik zit. Na afloop van de echo krijg je altijd een paar foto’s mee.

En dan de bevalling. Een mooi, maar ook spannend moment. Wij vinden het belangrijk dat er dan iemand naast je zit die met je mee puft, je hand vasthoudt en waar je op kunt vertrouwen. Onze verloskundige en kraamverzorgende begeleiden je tijdens de bevalling en helpen je er doorheen. Tijdens de kraamperiode zal de verloskundige je om de dag bezoeken om te kijken hoe het met jou en de baby gaat.

PUUR kraamzorg
Geboortecentrum PUUR heeft haar eigen kraamverzorgenden. Bekijk de pagina PUUR Kraamzorg  voor informatie over de kraamzorg die wij bieden.

Waarom PUUR ?

 • Verloskundigenpraktijk, echo, cursussen en kraamzorg in één centrum bij elkaar
 • Twee teams met verloskundigen voor persoonlijke begeleiding, zorg op maat, informatie en advies tijdens je zwangerschap en bevalling
 • Meerdere spreekuurlocaties in Hoofddorp, Nieuw Vennep en Hillegom, dus altijd bij jou in de buurt
 • Ruim aanbod zwangerschapscursussen om je optimaal voor te bereiden op de bevalling
 • Lactatiekundige voor ondersteuning bij borstvoeding: een belangrijke start
 • Verloskundige zorg tijdens de kraamtijd voor jou en je baby met PUUR Kraamzorg. Ook na een medische bevalling

Aanmelden bij PUUR geboortecentrum Verloskunde

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger