PUUR Kraamzorg

PUUR Kraamzorg verzorgt de kraamzorg in de regio Noord en Zuid Holland. Onze kraamverzorgenden assisteren jouw verloskundige bij de bevalling thuis en verzorgen daarna jou en je pasgeboren kindje met als voornaamste doelen een voorspoedig herstel van jou als moeder en integratie van je kindje in het gezin.

Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig. Uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg.

Jij staat centraal in onze zorgverlening. Kies voor PUUR Kraamzorg en je zult ervaren dat wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt.

 

Spreekuurlocaties

Postadres: Kruislaan 4A, 2134 WD Hoofddorp
Bezoekadres: Kruislaan 13A, 2134 WD Hoofddorp

Telefoonnummers:
– tijdens kantooruren (023) 564 28 48
– voor thuiskomst en bij spoed (06) 30 45 00 10

E-mail: kraamzorg@geboortecentrumpuur.nl
Website: www.geboortecentrumpuur.nl/puur-kraamzorg

Over kraambureau PUUR Kraamzorg

PUUR Kraamzorg maakt onderdeel uit van Geboortecentrum PUUR. Hiermee stemmen we de verloskundige zorg en de kraamzorg optimaal op elkaar af.

PUUR Kraamzorg werkt ook samen met andere verloskundigenpraktijken in de regio. Je kunt je dus ook aanmelden bij PUUR Kraamzorg als je onder begeleiding bent van een andere verloskundige of gynaecoloog elders in de regio.

Hoe werkt PUUR Kraamzorg?

Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd en worden volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. De kraamverzorgende die jou en je gezin ondersteunt, stemt de zorg af op jullie specifieke behoeften en heeft respect voor jullie persoonlijke levenssfeer en geloofsovertuiging. We streven naar één kraamverzorgende tijdens jouw hele kraamtijd. Dit brengt rust en biedt garanties voor een optimale ondersteuning en zorgverlening.

 

Aanmelden bij PUUR Kraamzorg

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger