De Kraamvogel

Marije uit Heemstede voelde zich daardoor echt verwend in de kraamweek. En zij is niet de enige die blij is met de goede start voor haar gezin:

“Anna gaf ons zoveel tips en trucs om op de rit te komen na de geboorte van Emma, onze eerste. Mijn onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon!”

In Haarlem en omgeving bieden we kraamzorg in alle dorpen en steden: van Zandvoort tot Zwanenburg en van Heemstede tot IJmuiden en Velsen. Elk jaar kiezen honderden gezinnen bij jou in de buurt voor de Kraamvogel.

Ontdek ervaringen van trotse ouders

Spreekuurlocaties

Wil je je aanmelden voor de Kraamvogel?
Bel dan (088) 77 88 500, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Website: www.dekraamvogel.nl
E-mail: info@dekraamvogel.nl

Over de Kraamvogel

Kies jij ook voor de meest vertrouwde kraamzorg? Dan zul je in de kraamweek snel ontspannen in je nieuwe rol als ouder, want jouw kraamverzorgende verstaat haar vak. Daardoor leer jij alles wat nodig is om na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je baby op te pakken.

Omdat je baby het meest bijzondere is in je leven is, mag je best even de tijd nemen om je goed voor te bereiden op de bevalling, de kraamtijd, de (borst)voeding en het ouderschap. Op onze website vind je heel veel info & advies van onze kraamverzorgenden.

Waarom de Kraamvogel?

Wat mag je van ons verwachten?

  • een goede start voor je gezin
  • gezondheid van moeder en kind staat voorop
  • zorg voor het hele gezin
  • goede begeleiding bij borstvoeding
  • kans om echt te wennen aan het ouderschap
  • goede samenwerking met verloskundigen, gynaecologen en jeugdgezondheidszorg

Aanmelden bij De Kraamvogel

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger