Verloskundigen Kleverpark

Zwanger! Dolblij, geschrokken, ongeloof? Wij van verloskundigenpraktijk Kleverpark zijn er vanaf nu voor jou. Woon je in Haarlem, Heemstede, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout of Zandvoort? Dan willen wij je graag begeleiden gedurende je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We werken vanuit een eenduidige visie maar met alle ruimte voor die van jou.

Spreekuurlocaties

Santpoorterstraat 52, 2023 DD Haarlem

Dr. J.P. Thijsseweg 24A, 2041 BM Zandvoort

Spreekuur óók in de avond en op zaterdag.

Telefoonnumer: (023) 526 32 00

Website: www.verloskundigenkleverpark.nl
E-mail: info@verloskundigenkleverpark.nl

Onze visie

Kinderen krijgen is een natuurlijk proces. Vertrouwen en aandacht is vaak voldoende. Maar wij weten ook: voor je eigen kind is alleen het beste goed genoeg! Daarom willen wij met jou op zoek naar wat ‘dat beste’ voor jullie is.

Veiligheid voor moeder en kind staat voorop, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van persoonlijke wensen! Wij zorgen met toewijding voor jullie aan de hand van professionele richtlijnen. Voor ons is het essentieel dat je na de bevalling met een goed gevoel kan terugkijken op zwangerschap, bevalling en kraambed.

Hoe werken wij?

Wij bieden je een compleet zorgaanbod rondom kinderen krijgen. Wij zorgen voor medische en emotionele begeleiding bij een kinderwens, tijdens zwangerschap, bij de bevalling en tijdens de kraamtijd. Wij verzorgen alle nodige en gewenste echo’s. Daarnaast bieden wij anticonceptiezorg.

Indien nodig wijzen we je de weg naar onze partners: gynaecoloog, kraamzorg, (bekken)fysiotherapie, psycholoog, cursussen, zwangerschapsmassage of lactatiekundige.

Aanmelden bij Verloskundigen Kleverpark

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger