Verloskundigenpraktijk IJmuiden e.o.

Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet, maar vooral ook een tijd vol vragen. Vragen over de maanden van de zwangerschap, de bevalling, de eerste dagen als ouders… eigenlijk over van alles. Wij, Annemieke Albach, Esther Groeneveld-Bart en Femke Langrbroek, zijn er om jullie tijdens deze periode te begeleiden. Ook met vragen over zwanger worden kun je bij ons terecht.

Verloskundigenpraktijk IJmuiden e.o. is een praktijk met drie verloskundigen. Wij vinden het leuk om in een klein team te werken, zodat we jullie op deze manier een persoonlijke begeleiding kunnen bieden met aandacht en tijd. Als praktijk staan wij voor laagdrempeligheid, maatwerk en professionaliteit. Iedere vrouw is uniek en beleeft de periode rondom de zwangerschap op een eigen manier. Wij hopen je te begeleiden in een vertrouwde, veilige sfeer.

 

Spreekuurlocaties

Plein 1945 105, 1971 GC IJmuiden

Schaepmanlaan 10, 1985 HJ Driehuis (Fysio Driehuis)

Telefoonnummer: (06) 46 41 04 71
Bij geen gehoor: (06) 45 48 98 88
Fax: (0255) 510 810

E-mail: info@verloskundigenpraktijkijmuiden.nl
Website: www.verloskundigenpraktijkijmuiden.nl

Over verloskundigenpraktijk IJmuiden e.o.

In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat je zelf je eigen keuzes kan maken hoe je bijvoorbeeld wil bevallen. Is dit thuis of juist in het ziekenhuis? Wij leveren zorg op maat naar jullie wensen. Iedere vrouw is immers uniek! Door extra tijd op het spreekuur kunnen we samen onderzoeken wat jullie wensen zijn.

Onze praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum ’t Plein. Echobureau Babywatch, waar we nauw mee samen werken, zit naast ons in hetzelfde pand. Dit is praktisch en zorgt voor korte lijntjes. Tevens hebben wij op woensdagavond spreekuur in Driehuis.

Ben je woonachtig in de gemeente Velsen of directe omgeving? Jullie zijn van harte welkom!

Waarom verloskundigenpraktijk IJmuiden e.o.?

  • Een klein en profesioneel team en geven persoonlijke aandacht
  • Laagdrempelig
  • Extra tijd tijdens de zwangerschapscontroles, de bevalling en het kraambed
  • Avondspreekuren
  • Wekelijks een hartjesspreekuur, tijdens dit spreekuur kun je op dinsdag tussen 16.30-17.15 uur zonder afspraak naar het hartje van de baby komen luisteren
  • Echoscopie
  • Kortom: Zorg die Bevalt!

 

Aanmelden bij Verloskundigenpraktijk IJmuiden e.o.

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger