Het Kraamkloppertje

Verwacht je een kindje? Wij zorgen ervoor dat je professionele kraamzorg ontvangt. Ook als je in het ziekenhuis of bevalcentrum bent bevallen en je ’s avonds of in de nacht naar huis komt, dan bieden wij een opstart bij je thuis.

Ook zorgen wij ervoor dat:

  • je kunt terugkijken op een goede en gezellige kraamweek
  • je met zelfvertrouwen de zorg voor je baby kunt overnemen
  • je ons altijd kunt bellen voor vragen en advies

Spreekuurlocaties

Abellalaan 1, 2182 TX Hillegom

Telefoonnummers:
– kantoortijden: (023) 584 19 53
– 24 uur per dag: (06) 18 25 29 45
Fax: (023) 584 19 54

E-mail: info@hetkraamkloppertje.nl
Website: www.hetkraamkloppertje.nl

Loop gerust even binnen voor vragen of voor ons informatiepakket.

Over het Kraamkloppertje

Bij het Kraamkloppertje zijn alle kraamverzorgenden gediplomeerd en gecertificeerd op borstvoeding. Zo ben je verzekerd van goede begeleiding en ondersteuning. We leveren kraamzorg voor alle zorgverzekeraars in Nederland. Ook werken we samen met de gezondheidszorg in de regio. De lijnen zijn kort. Zowel het Spaarne Gasthuis als met het Centrum Jeugd en Gezin. Verder werken wij nauw samen met verschillende verloskundigenpraktijken in de Haarlemmermeer, Bollenstreek en Kennemerland.

Hoe werkt het Kraamkloppertje?

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Ongeveer 6 weken voor de vermoedelijke bevaldatum krijg je een persoonlijk intakegesprek bij jou thuis. De kraamzorg wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het Kraamkloppertje werkt met de methode 1 op 1 zorg. Dat wil zeggen, 1 kraamverzorgende per kraamperiode. Ook kunnen we eventueel telefonisch of zelfs bij jou thuis nog nazorg gegeven worden als de kraamtijd is afgelopen.

Aanmelden bij Het Kraamkloppertje

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger