verloskundigenpraktijk Uniek

Verloskundigenpraktijk Uniek is een kleinschalige praktijk die het belangrijk vindt om elke vrouw voldoende persoonlijke tijd en aandacht te kunnen geven, afgestemd op haar unieke behoefte. Om er voor te kunnen zorgen dat wij deze werkwijze kunnen waarborgen nemen wij per maand een beperkt aantal zwangeren aan.  Ben je zwanger en wil je graag zorg van Verloskundigenpraktijk Uniek, neem dan bij voorkeur vroeg in de zwangerschap contact met ons op.

Spreekuurlocaties

Maerten van Heemskerckstraat 19
1961 EB Heemskerk

085-7602915 (ALGEMEEN)
085-7602916 (SPOED)

www.verloskundigenpraktijkuniek.nl

info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Over Verloskundigenpraktijk Uniek

Verloskundigenpraktijk Uniek is een praktijk met unieke verloskundige zorg. Je kunt je bij ons inschrijven voor de standaard verloskundige zorg, op ons kinderwensspreekuur of voor alleen de bevalling of kraamperiode.

Als je kiest voor verloskundige zorg bij Verloskundigenpraktijk Uniek, kun je zelf kiezen of je alle zwangerschapscontroles bij jou thuis* wilt, alle controles op de praktijk of een combinatie van de twee. Door de kleinschaligheid van onze praktijk en onze unieke manier van werken hebben we veel tijd en aandacht voor jullie. Ook als je zwangerschap of bevalling medisch wordt, blijven wij nauw bij jullie betrokken.

Ouders worden is een unieke en bijzondere ervaring. Dat vraagt om unieke begeleiding. Door onze unieke manier van werken, met onder andere verloskundige zorg aan huis en meer tijd voor de consulten, geloven wij dat er een goede band ontstaat. Wij geloven dat deze vertrouwensband zorgt voor meer kans op gunstige medische uitkomsten en een goede ervaring. Elk lichaam is uniek, elke vrouw is uniek en daarbij past een unieke aanpak.

Wij zien het worden van ouders als een natuurlijk proces. Wij proberen dit natuurlijke proces te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Wij geloven in de kracht van de vrouw en ons doel is om elke vrouw in onze praktijk zelf ook in te laten zien hoe krachtig zij is.

Waarom verloskundigenpraktijk Uniek?

Bij verloskundigenpraktijk Uniek zijn wij niet gebonden aan een spreekuurlocatie, omdat de controles plaats kunnen vinden middels huisbezoeken. Door onze unieke manier van werken, zijn wij niet plaatsgebonden en kun je bij ons terecht als je een verloskundige zoekt in de regio Beverwijk, Broekpolder, Driehuis, Haarlem-Noord, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee. Wens je liever je controles op de praktijk, laat ons dat dan weten. Woon je buiten deze regio, vraag dan naar de mogelijkheden

Aanmelden bij verloskundigenpraktijk Uniek

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger