Verloskundigenpraktijk Luna

Verloskundige zorg met tijd, aandacht & vertrouwen!

Zwanger zijn, bevallen, ouders worden: het is een prachtige en unieke ervaring. Gelukkig is dit meestal een natuurlijk proces, waarbij medische ingrepen vaak niet nodig zijn. Toch is het verloop en de beleving elke keer weer anders en vaak toch ook wel spannend! Bij ons zijn jullie altijd welkom met ideeën, vragen en onzekerheden.
Doordat wij met een klein team van verloskundigen werken, kunnen en willen wij jullie graag de tijd bieden. Zo passen we de zorg aan op jullie wensen en helpen we jullie vol vertrouwen aan de beste start als gezin.

Jullie zijn welkom bij ons voor verloskundige zorg, echo’s in eigen praktijk, gratis kinderwensspreekuur, lactatiekundige zorg en het plaatsen van een spiraal of ander advies over anticonceptie.

Spreekuurlocaties

Jan Luykenstraat 77
2026AD Haarlem

Telefoonnummer: (023) 202 86 17
Mobiel: (06) 16 46 30 00

Website: www.lunaverloskundigen.nl

E-mail: info@lunaverloskundigen.nl

Over verloskundigenpraktijk Luna

Onze praktijk is centraal gevestigd in Haarlem-Noord met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Onze openingstijden zijn flexibel en ruim opgezet: komen jullie liever in de avond dan kan dat uiteraard ook.

Woon je Haarlem, Spaarndam, Bloemendaal, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, IJmuiden of omgeving dan ben je van harte welkom.

Onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering door elke verzekeraar.

Waarom Verloskundigenpraktijk Luna?

• Een klein team van verloskundigen
• Echoscopie in eigen praktijk
• Wekelijks hartjesspreekuur
• Lactatiekundige zorg
• Anticonceptie zorg
• Gratis kinderwensspreekuur
• Ruime en flexibele spreekuurtijden

Aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Luna

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger