Geboortezorg met Hart & Ziel

Verloskundigenpraktijk Bolwerk

Bolwerk is een begrip in Haarlem. De levendige praktijk is al ruim 74 jaar gevestigd op het Staten Bolwerk dichtbij Station Haarlem CS. Voor ons betekent verloskunde: ‘persoonlijke zorg’ met aandacht voor jullie wensen waarbij veiligheid en goede medische zorg voorop staan.

Wij zijn een klein team van 4 enthousiaste verloskundigen, met veel ervaring, kennis en kunde. Elke verloskundige heeft haar eigen specifieke kwaliteiten die wij graag voor jullie inzetten.

In onze praktijk kijken we naast het lichamelijke proces van zwangerschap en geboorte ook naar wat dit emotioneel voor jou, je partner en het kind betekent. Want naast de geboorte van jullie kind worden jullie ook als ouders ‘geboren’. Ieder kind is uniek en gaat zijn of haar eigen weg bewandelen in dit leven. Om deze weg zo goed mogelijk te beginnen, hechten wij veel waarde aan de ‘eigen wijze’ waarop dit pad gelopen wordt.

Spreekuurlocaties

  • Praktijk: Staten Bolwerk 8, 2011 ML Haarlem
  • Extra spreekuurlocatie: Reinalda Huis, Leonard Springerlaan 7, 2033 TA Haarlem

Telefoon: voor het maken van afspraken: (023) 532 04 34 (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 9.00 tot 13.30 uur).
Bij spoed, bevalling, onrust of dringende vragen: (06) 543 871 97 (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Website: www.verloskundigenbolwerk.nl
Email: info@verloskundigenbolwerk.nl

Insta: @verloskundigenbolwerk

Over onze praktijk

Om de juiste zorg voor jullie en het kind te bieden, nemen wij jullie gedachten en gevoelens over wat voor jullie belangrijk is als uitgangspunt. Samen geven we invulling aan de zorg en scheppen we optimale voorwaarden. Vertrouwen, aandacht, openheid en veiligheid zijn belangrijke waarden in onze begeleiding van jullie zwangerschap, de bevalling en kraamtijd.

Door de vele controles leer je ons allemaal kennen in de zwangerschap. Bij de bevalling krijg je 1-op-1 zorg. Zowel thuis als in het ziekenhuis.

In ons echocentrum De Schoot worden de echo’s gemaakt door verloskundigen die gespecialiseerd zijn in echoscopie. In De Schoot worden medische en pretecho’s gemaakt. Ook is er volop cursusaanbod: yoga, de vadercursus, mindfullnes, hypnobirthing & samen bevallen etc.

Onze zorg wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering van elke zorgverzekeraar.

Waarom Bolwerk?

  • een klein en hecht team
  • opgericht in 1946, al 74 jaar ervaring!
  • natuurlijke geboortezorg
  • eigen echocentrum
  • centrale locatie vlakbij station Haarlem
  • avondspreekuur op verschillende locaties
  • lactatiekundige/versiekundige in de praktijk
  • anticonceptiespreekuur met met plaatsen van spiralen

 

Aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Bolwerk

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger