ZiNkraamzorg

Of het nou de roze wolk is of anders loopt, je wilt gewoon goede kraamzorg. En die krijg je van ons! Je merkt het snel genoeg: wij zijn duidelijk en draaien er niet om heen. Niet om de prachtige kraamtijd, maar ook niet om de momenten waarop het minder gaat. Jij en je baby (of we bedoelen eigenlijk: je hele gezin) krijgen een rechtdoorzee kraamverzorgende die goed voor jullie zorgt en jullie lekker verwent. Beloofd!

 

 

Spreekuurlocaties

Binnenweg 12, 2132 CT Hoofddorp

Telefoonnummers:
– (023) 557 97 87
– Bevallingslijn: (06) 22 23 21 95

E-mail: wonderwereld@zinkraamzorg.nl
Website: www.zinkraamzorg.nl
WhatsApp: (06) 83 94 52 30

Over ZiNkraamzorg

ZiNkraamzorg doet er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 8.500 gezinnen per jaar. Elke dag beleven wij nieuw leven. Kraamzorg is het mooiste vak ter wereld!

Je kraamverzorgende komt bij je vanaf het moment dat je bevalt tot het moment dat je zonder kraamzorg verder kunt. Door omstandigheden kan het soms anders lopen, maar 1 kraamverzorgende voor jouw gezin, daar doen wij ons best voor. En daarom werkt je kraamverzorgende zo nodig een dagje extra. Zodat jij je snel op je gemak voelt met haar in huis, want er is al genoeg om aan te wennen.

 

Waarom ZiNkraamzorg?

Top 5 voordelen van ZiNkraamzorg:

  1. gewoon goede kraamzorg
  2. één kraamverzorgende in je kraamtijd
  3. ook aandacht voor partner en gezin
  4. lokaal team van kraamverzorgenden uit de buurt
  5. 24/7 starten we de zorg, ook vanuit het ziekenhuis

 

 

Aanmelden bij ZiNkraamzorg

Inschrijven
© Copyright - rondom zwanger