MediMapp jouw digitale zorgtraject

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wil je alle informatie over je zwangerschap, afspraken en onderzoeken in een handige app? Download dan nu de MediMapp. Met de MediMapp heb jij toegang tot jouw zorgtraject, praktische tips en informatie.

Hoe krijg ik veilig toegang tot mijn MediMapp?

Meld je aan bij het zwangerenportaal van de verloskundige (zwangerenportaal.nl) of het patiëntenportaal van het Spaarne Gasthuis (mijnspaarnegasthuis.nl). Heb je dit al eerder gedaan? Lees dan verder bij ‘Hoe kom ik in de MediMapp’.

Aanmelden via het zwangerenportaal

Binnen je verloskundigenpraktijk wordt een dossier van je bijgehouden over jou en het verloop van je zwangerschap. Via zwangerenportaal.nl heb jij direct toegang tot dit dossier en allerlei informatie over je zwangerschap. Via het portaal heb je ook toegang tot jouw MediMapp.

Je verloskundige stuurt je een e-mail waarmee jij een account kunt aanmaken. Gebruik hiervoor het e-mailadres en mobiele nummer dat bekend is bij je verloskundige.

Aanmelden MijnSpaarneGasthuis

Met het patiëntenportaal MijnSpaarneGasthuis heb je online toegang tot je online dossier van het Spaarne Gasthuis. Je kunt onder andere afspraken maken en uitslagen van onderzoeken bekijken.

Ben je al patiënt in het Spaarne Gasthuis? Dan kun je met DigiD en sms-controle direct inloggen in je account van MijnSpaarneGasthuis. Je kunt ook inloggen via de DigiD app.

Lees meer over hoe je kunt inloggen op: “Hoe kan ik inloggen op MijnSpaarneGasthuis”.

Hoe kom ik in de MediMapp?

  • ga naar de App Store of Google Play, zoek op ‘MediMapp’ en tik op download
    • als je de app hebt geopend, kies je voor Rondom Zwanger
  • of ga naar https://rondom.medimapp.nl
  • log in met je account van zwangerenportaal.nl of mijnspaarnegasthuis.nl
  • zodra je zorgverlener jouw persoonlijke zorgtraject heeft ingesteld, zie je deze in jouw MediMapp

 

download hier de pdf.